Mergi la conținut

"We have no idea how far it’s going to go."

Steve Jobs

Cine suntem

După mai bine de trei decenii, afirmația de mai sus este încă validă. Când vorbim despre tehnologie, nimeni nu poate spune cu certitudine încotro ne îndreptăm și până unde. Noi, însă, avem certitudinea că, prin agilitatea care ne caracterizează, ne vom adapta întotdeauna la tendințele tehnologice.
Enterprise Software Development este o companie înființată în anul 2017 care, de la bun început, și-a propus să devină unul dintre actorii importanți ai industriei IT&C la nivel regional și un vector important al activității de R&D din România, această frază rezumând strategia noastră de business. În acest sens, oferim o gamă completă de soluții IT&C, în calitate de integrator de sisteme informatice.
De-a lungul timpului, compania a implementat cu succes proiecte de consultanță privind arhitectura sistemelor informatice, de dezvoltare de software, de realizare de sisteme informatice integrate, de digitalizare.
Avem un set de valori care gravitează în jurul a trei concepte, client, rezultat, calitate:
  • Avem orientare către client, suntem conștienți de faptul că succesul oricărui proiect are în spate o relație de succes bazată pe colaborarea dintre noi și clienții noștri.
  • Avem orientare către rezultat, ne asumăm responsabilitatea și depunem întotdeauna efort necesar pentru a atinge rezultatele propuse.
  • Punem accent pe calitate, avem implementat un sistem integrat de management al calității și suntem preocupați în permanență de satisfacerea așteptărilor clienților noștri, oferind soluții de înaltă calitate.

Viziune sau misiune? Ambele

Din perspectiva noastră, cele două concepte se împletesc perfect, se suprapun chiar. Viziunea noastră este de a contribui la evoluția societății prin tehnologie, considerând tehnologia cel mai important factor de progres. Astfel, misiunea noastră nu înseamnă altceva decât materializarea viziunii.

Cine sunteți

Clienții companiei provin atât din mediul privat, cât și din sectorul public.
Chiar dacă secțiunea este „despre noi” întotdeauna va fi despre voi. Dacă ești unul dintre clienții noștri înseamnă că împărtășești același set de valori ca și noi. Dacă nu ești unul dintre clienții noștri, dar împărtășești același set de valori ca și noi, reprezintă o chestiune de timp până vei fi unul dintre clienții noștri.
Nu ezita să ne contactezi!

Credem în oameni cel puțin la fel de mult cât credem în tehnologie.

Suntem în căutarea de persoane care aduc energie și pasiune în ceea ce fac. Ca și noi.